Alla inlägg den 3 juni 2008

Av Therese - 3 juni 2008 18:27

.. ja nu kan man inte tro att det är svensk sommar längre.. det har inte regnat på jag vet inte hur länge och visst är det skönt, men jag gillar när sommaren är grön och med blommor, nu är det så torrt så gräsmattorna är gula och blommor hittar man inte många. Det har till och med brunnit bara 50meter in i skogen vid oss. Så lite regn hade ju inte skadat helt, det kan va lite regn ibland men såklart mest sol. Nu verkar det vara allt eller inget ;)


Idag var Tilde och Elvis över, det var länge sen Ebba och Elvis träffades, har nog inte vart sen dom flyttade. Men idag hade vi en superhärlig picknick med alla doggsen :)


Makea har fått lite snabbträning idag, hade tänkt köra ett bra pass imorron.. Även Ebba ska få ett då. På lördag har jag och Ebba rallyuppvisning för Schipperkeringens officiella utställning. Kul ska det bli :) Det är bestämt sen länge länge, och Hanna ska få äran att passa Monstret då resten av familj/släkt ska på dop, haha. Så det blir mycket på samma dag.


Bilder från helgens utställningar ligger ute. Mamma tog inte så många men några blev det. Kolla Pixbox i menyn till höger --->

Ovido - Quiz & Flashcards