Alla inlägg den 27 juli 2008

Av Therese - 27 juli 2008 19:55

Familjen kom hem inatt, så mycekt sovande blev det inte då hundarna blev glada och alla var högljudda... jaja..


Idag åkte jag, pappa och Makea på stranden och badade. Det var vermt och skönt i vattnet så jag gjorde mitt första dopp iår, bättre sent än aldrig ;) Makea var lite tveksam först (har bara badat en gång innan i en sjö, här var det mer vatten ;) ) men när hon väl märkte att det faktiskt var roligt så sprang vi i båda två och hon sprang och hoppade och när botten försvann började hon simma! Annat än vad Ebba gör den badkrukan ;) Jättekul hade vi och det tog mycket övertalning för att få henne i land och åka hem.


Så har vi tränat lite idag. Mest vanlig genomgång av hela klass 1 utan hoppet. Hon kan fortfarande ligga liiite långt fram i fotgåendet men det artar sig. Och vänstersvängarna är URSNYGGA NU!!! Även höger-om-halt var bra. Resterande var med bra, både ställandet och läggandet var bra idag! Och apporten var kanske ingen engångssak för de gjorde hon rätt bra idag med!


Vi tränade även lite snurra, slalom mellan benen och kryp ute. Hon börjar fatta galloppen i slalom mellan benen :P Krypet var lite slarvigt, men hon kan det ju itne riktigt så ;)


nu ska jga glo på TV och sen sova.. jobbar tidigit hela veckan :(

Ovido - Quiz & Flashcards