Alla inlägg den 29 mars 2008

Av Therese - 29 mars 2008 11:51

.. eller aa nästan iaf, Ebbas älskade snö finns snart inte längre, men hon fick iaf lite denna vinterna med! Annars hade hon nog fallit ihop i depression. Haha.


Valpkurseni torsdags gick väldigt bra! Snygga inkallningar, från kvarsittande! *duktig tjej*


Nä usch det regnar verkligen, jag är sååå trött på regn!! Testade för övrig Ebbas gamla regntäcken på Monstret igår, dom passade ju faktiskt, lite stora runt magen men längden va bra. Och det som är bra med Makea är att hon anpassar sig så lätt! Det gråa täcket Ebba hade, som hon dock vägrade gå i *S* det har nämligen en sån där lapp som täcker bröstet och magen och så har det gummisnoddar "mellan benen där bak", hon gick väl lite försiktigt först men sen va det inga problem, man kunde gå fot, sitta ner och spring med det. Så hon är inte så mesig som Ebba ;) Jag använder inte regntäcken så ofta men på kvällarna är det skönt om dom ska upp och ligga i sängen på kvällen. Har hittat ett grymt "avsvettningstäcke" som man ska ha efter träningspassen för att bevara hundens muskler osv. snyggt var det med. Ska fundera på ett sånt till Ebba.. Makea får inget förrän hon är färdigväxt :P Dom är inte så billiga ;)

Hittade dessutom ett GRYMT snyggt halsband som Makea ska få så fort hon växt ur det hon har nu, det gick i svart och grått (i tyg) och hade döskallar och kedjor som ändå såg lite gulligt ut, alltså ingen "deth metall" skit :P haha, passar ASBRA på makea! Hon går ju grymt i dom färgerna och dessutom ser hon lite "tyken" ut så det passar henne sååå bra. Fanns ett som gick i brunt och beige med "döskallar" och blomrankor :P Som passade Ebba asbra, hon är ju lite mer "feminin" så lite blommor får hon ha ;) Ska köpa dessa till mina hundar.. blev såld.. har kollat på det bruna till Ebba förut men har aldrig blivit av att det blivit köpt. Dom är stumma tyghalsband.


Nä nu ska jag ut! ha de

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards