Alla inlägg den 14 september 2008

Av Therese - 14 september 2008 20:26

Ja, att ha hållt Mackson kopplad i nästan en vecka eller vad det är så e det långt ifrån en lugn och harmonisk hund jag har.... Hon är i taket även om jag tränat inne och sånt. SÅ idag när jag kom hem fårn Sofiero och hade tagit det lugnt i en timme så gick jag och Makea ut. Hon fick springa i skogen och GISSA om hon va glad! Hon sprang och sprang och sprang!! Helt okontrollbar vilket efter en stund, när jag tyckte hon sprungit tillräckligt och skulle gå lugnt även om hon va lös, slutade i tillsägelser. ARG fick jag bli (trotsålder??!! haha). Men hon insåg att det va bäst om hon lyssnade. Sen gick vi in och hämtade utställningkopplet... Mitt sug efter denna dagen var för stort för att stå emot! Och jag lovar, komandont "trava" sitter som bomben! Så fort jag börjar "traa.." och ökar ett steg så sticker hon iväg som stucken ur en kanon!!! Hon kan trava SNABBT innan det kommer ett galloppsteg, hahaha. TRAVHÄST kanske hon är?? Det gick bra. Lite lydnad blev det med. Lite tittig när det kom en bil och parkerade eller när joggaren kom förbi. Annars Ok.


Ja som ni läste var jag i sofiero idag. Det gick bra för alla (många var det!) Door Keepare så JÄTTEGRATTIS till alla! Det var extra kul att så många syskon var där. Speciellt då Norton och Nanook (esther) som man inte träffar så ofta! Eller Esther var det första gången. JÄTTE JÄTTE JÄTTEKUL med syskon :D!! Makeas pappas ägare var där! Väldigt roligt att träffa henne också!


Och en MEGA kul sak till var Door Keepers uppfödar- och avelsklass som gick jättebra idag!! WOHOOO Gött Johan och Tina!! Enligt Lindas sms till Pernilla under hemfärden var det BIS 3 i uppfödar eller avelsklassen, hon kom inte ihåg vilken ;) haha


SYND att inte Makea fick vara med idag.. *böl*


Men till lördag ska hon vara frisk..


ha de

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards