Alla inlägg den 30 april 2008

Av Therese - 30 april 2008 20:21

.. ja det är det verkligen nu! Trodde sista veckorna i skolan skulle vara rätt slappa, men ack!! ALLA lärare har sparat ALLT till slutet.. Har Asmånga prov och två stooora redovisningar innan den 27maj.. KUL VA?! *pissed off*


I måndags fick jag sista minutensamtal och fick hoppa in i agility-tävlingsgruppen som instruktör.. Det gick bra och dom verkade nöjda när dom gick hem.


Igår var det lydnad, och jag måste säga att Ebba gick RIKTIGT bra! Hon verkade ha vaknat ur sin "koma" lite grann, haha. Hon gick riktigt riktigt bra, ett stort framsteg hoppas jag. Vet dock inte hur det blir med tävlingar i vår för henne. Det är ju bara våren som hon är på topp så det är då vi tävlar. Ska försöka ta någon iaf.


Och idag....ja, idag var det INTE min dag.. allt jag gjorde idag gick jävligt fel.. Men.. efter många om och men så kom jag till klubben, "fint folk kommer sent" och vi kunde ha vår lilla tävling. Det gick bra för dom, men man märkte att nervositeten kom in lite och fel ploppade upp som inte brukar göra det.


Idag åkte syster iväg till mormor och morfar, dom ska till tyskland imorgon, är borta hela långa helgen :) Själv ska jag träna hund och plugga, och åka på utställning.


Men nu ska jag slappa.. hejsvej

Ovido - Quiz & Flashcards